Harkitsetko puukauppaa Kajaanin alueella? Ota yhteyttä Harriin!

touko 17, 2024

Alue-esimies Harri Tegelberg vastaa Kuhmo Oy:n puunostosta Kajaanin, Sonkajärven ja Rautavaaran alueella. Kestilästä kotoisin olevalla Harrilla on pitkä, jo 40 vuoden kokemus metsäalalta eri yritysten palveluksessa. Koulutukseltaan hän on metsätalousinsinööri. Kuhmo Oy:llä Harri on työskennellyt noin 15 vuotta.

Harrin työpäivä alkaa yleensä aamulla toimistolta, josta hän siirtyy maastoon tarkastelemaan leimikoita ostotarjousta varten. Ajomatkat voivat olla välillä pitkiä, joten hän suunnittelee reittinsä yleensä siten, että samalle suunnalle tulee useampi käynti kerralla. Näin säästetään aikaa ja ympäristöä.

Työtään Harri pitää monipuolisena – aamulla ei välttämättä tiedä, mitä päivän aikana tulee tapahtumaan. Yllätykselliset tilanteet vaativat nopeaa reagointia ja hyvää suunnitelmallisuutta, mutta se onkin osaltaan työn suola.

Metsää myyvä halua tietenkin puusta mahdollisimman kilpailukykyisen hinnan. Kuhmo Oy:llä panostetaan siihen, että metsänomistaja saa tukin tarkalla talteenotolla parhaan mahdollisen tuoton metsäomaisuudesta. Myymällä aidosti paikalliselle toimijalle parannetaan myös alueen työllisyyttä hyvin laajasti.

Vapaa-ajallaan Harri harrastaa metsästystä, erityisesti omien hirvikoiriensa kanssa. Liikunta eri muodoissaan, kuten lenkkeily ja padel, kuuluu olennaisena osana Harrin elämään. Hän on aikoinaan pelannut pesäpalloa miesten supersarjassa ja sulkapalloa kilpailumielellä, sittemmin nämä pelit ovat jääneet vähemmälle huomiolle.

Puunoston vilkkaimmat ajat ennen kesän lomia ovat nyt käsillä, joten ota yhteyttä Harriin jos haluat tukea paikallista elinvoimaa ja aidosti kilpailukykyisen ostotarjouksen!

Harrin tavoittaa Kajaanin toimistolta osoitteesta Kauppakatu 36 A 1 erikseen sovittuna aikana tai puhelimitse 050 300 7756.