Kuhmo Oy

Kuhmo Oy on kansainväisesti toimiva sahayritys, jonka juuret ovat tiukasti Kainuun metsissä. Ostamme paikallisista metsistä mäntyä ja kuusta, käytämme puun niin tarkkaan hyödyksi kuin mahdollista ja tarjoamme asiakkaillemme Suomessa ja maailmalla poikkeuksellisen laajan valikoiman tiukkasyistä ja lujaa Pohjoisen puuta. Kaikessa kainuulaista metsäjärkeä hyödyntäen

Karhu selällään | Kuhmo
Olemme sitoutuneet ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävään metsätalouteen. Kuhmon ja koko Kainuun vauraus on aina ollut vahvasti sidottuna metsiin: niiden hyvinvointi ja kasvu on elintärkeää, ei ainoastaan Kuhmo Oy:lle vaan koko talousalueelle.

Toimimme jatkuvassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Kannamme vahvaa sosiaalista vastuuta paikallisesti ja jaamme avoimesti tietoa toiminta­tavoistamme, ympäristö­periaatteistamme sekä toimintamme vaikutuksista luontoon ja ympäristöön.

Yritys

Toimitamme asiakkaan mitoille sahattua, asiakkaan kosteuteen kuivattua, lajiteltua ja asiakkaalle ajallaan kuljetettua virheetöntä sahatavaraa.

Karhu selällään | Kuhmo
Karhu selällään | Kuhmo

Ajankohtaista

Kuhmo Oy uudistaa sahatavaran paketointilaitoksen

Kuhmo Oy uudistaa valmiin sahatavaran paketointilaitoksen. Laitoksella nykyaikaistetaan paketointi ja kasvatetaan paketoinnin kapasiteettia vastaamaan nykyisiä ja tulevia tarpeita. Investointi on kokonaisuudessaan noin 5 miljoonaa euroa ja se toteutetaan vuoden 2022...

lue lisää

Työpaikat

Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työstä Kuhmo Oy:ssä, voit toimittaa sähköpostilla avoimen hakemuksen.

lue lisää
Karhu selällään | Kuhmo