Kuhmo Oy

Kuhmo Oy on kansainvälisesti toimiva sahayritys, jonka juuret ovat tiukasti Kainuun metsissä. Ostamme paikallisista metsistä mäntyä ja kuusta, käytämme puun niin tarkkaan hyödyksi kuin mahdollista ja tarjoamme asiakkaillemme Suomessa ja maailmalla poikkeuksellisen laajan valikoiman tiukkasyistä ja lujaa Pohjoisen puuta. Kaikessa kainuulaista metsäjärkeä hyödyntäen.

Karhu selällään | Kuhmo
Olemme sitoutuneet ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävään metsätalouteen. Kuhmon ja koko Kainuun vauraus on aina ollut vahvasti sidottuna metsiin: niiden hyvinvointi ja kasvu on elintärkeää, ei ainoastaan Kuhmo Oy:lle vaan koko talousalueelle.

Toimimme jatkuvassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Kannamme vahvaa sosiaalista vastuuta paikallisesti ja jaamme avoimesti tietoa toiminta­tavoistamme, ympäristö­periaatteistamme sekä toimintamme vaikutuksista luontoon ja ympäristöön.

Yritys

Toimitamme asiakkaan mitoille sahattua, asiakkaan kosteuteen kuivattua, lajiteltua ja asiakkaalle ajallaan kuljetettua virheetöntä sahatavaraa.

Karhu selällään | Kuhmo
Karhu selällään | Kuhmo

Ajankohtaista

Sahateollisuuden metsäympäristöohjelma

Kuhmo Oy sitoutuu siihen, että metsät voivat hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Olemme mukana Sahateollisuuden uudessa metsäympäristöohjelmassa tekemällä toimenpiteitä, jotka lisäävät metsien monimuotoisuutta hakkuiden yhteydessä. Yhdessä metsänomistajan kanssa...

lue lisää

Kuhmo Oy:n vuosi 2023 oli taloudellisesti haastava

Tiedote 30.4.2024 Sahatavaran kysyntä oli kokonaisuudessaan heikkoa vuonna 2023. Alkuvuoden maltillinen kysynnän kasvu taittui touko- kesäkuussa ja erityisesti vuoden jälkimmäinen puolisko oli kysynnän ja sahatavaran hinnan osalta huono. Sivutuotteiden kysyntä oli...

lue lisää

Työpaikat

Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työstä Kuhmo Oy:ssä, voit toimittaa sähköpostilla avoimen hakemuksen.

lue lisää
Karhu selällään | Kuhmo