Hei metsänomistaja! Kannattava puukauppa mielessä?

loka 11, 2023

Antti HakalaVahvistamme puunhankintaamme Pohjois-Karjalassa. Antti Hakala aloitti puunhankintatiimissämme lokakuun alussa ja vastaa meillä puunostosta Nurmeksen, Lieksan ja uutena kuntana myös Juuan pohjoisosan alueilla.

Nurmeksesta kotoisin oleva Antti on koulutukseltaan metsätalousinsinööri. Ennen meille tuloaan hän ehti työskennellä useamman vuoden metsäasiantuntijana Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalassa.

Antti kertoo olevansa uudesta työstä innoissaan ja kaikin puolin positiivisilla fiiliksillä. ”On mukava saada työhön uutta näkökulmaa ja vastuuta”, Antti kertoo. Aloitettuaan työt hän on ehtinyt jo tutustua hakkuutyömaihin ja perehtyä tukkilajittelun saloihin.

Myös vapaa-ajallaan Antti hakeutuu mielellään metsään. Metsästys, kalastus ja luonnossa liikkuminen ovat osa Antin identiteettiä. Metsästyksessä kavereina ja hyvinä apureina toimivat kaksi jämtlanninpystykorvaa. Antti myös urheilee paljon – kiekkoa tulee pelattua ja kuntosalilla käytyä säännöllisesti.

Myy puusi meille – Antin TOP 3

  1. Ylivoimainen männyn katkonta.

”Kun metsänomistaja haluaa maksimoida puun myynnistä saatavat tulot, hänen kannattaa tarkastella kokonaisuutta. Katkonnalla on merkitystä, sillä se määrittää paljonko samasta puusta saadaan tukkia ja paljonko kuitupuuta. Tällä on luonnollisesti iso merkitys metsästä saataviin kantorahatuloihin”, Antti kertoo.

  1. Aidosti paikallinen yritys.

”Olemme kotimainen ja luotettava yritys, jolla on jo pitkä historia sahauksesta. Meille on tärkeää, että metsänomistaja voi luottaa meihin ja tekemiseemme – kainuulaisesta metsäjärjestä meidät tunnetaan.”

  1. Vastuullinen puukauppa

”Isojen investointiemme myötä tuotantomme kasvaa lähivuosina merkittävästi. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että myös hankkimamme tukkipuun määrä kasvaa. Meidän kanssamme teet kannattavan ja vastuullisen puukaupan!”

Anttiin saat parhaiten yhteyden soittamalla tai lähettämällä hänelle sähköpostia. Myös tapaaminen onnistuu joustavasti eri paikkakunnilla ja nopeallakin aikataululla. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

antti.hakala@kuhmo.eu, 040 737 8100
Osoite: Kauppatori 1, Liikekulma, 75500 Nurmes