Sähköasentaja

maalis 27, 2024

Haemme kokenutta vuorosähköasentajaa Kuhmo Oy:n sahan tuotantolinjojen sähkö- ja automaatiokunnossapitoon

Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa sekä kiertävällä varallaolojärjestelmällä muina aikoina.

Työtehtäviisi kuuluu tuotantolaitosten sähkönjakelun sekä tuotantokoneiden sähkö- ja automaatiolaitteiden asennusta, vikojen etsintää ja korjausta sekä ennakoivaa kunnossapitoa. Perehdytämme sinut työhösi ja odotamme, että perehdyttyäsi tehtäviin pystyt työskentelemään itsenäisesti vuorosähköasentajan tehtävissä osana osaavaa tiimiämme.

Nykyaikaisessa ympäristössämme käytämme tietokoneita ja ohjelmistoja niin tuotantokoneissa kuin kunnossapidon tehtävissä, joten niiden peruskäyttö tulee olla hallussa. Tehtävässä onnistumisessa tarvitaan myös sosiaalisuutta ja hyvää suomen kielen taitoa sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme Sinulle nykyaikaisen, jatkuvasti kehittyvän ja monipuolisen työympäristön, jossa kehityt ammatillisesti itsenäisten ja vastuullisten työtehtävien parissa. Kuhmo Oy on luotettava työnantaja ja toimimme määrätietoisesti toimintamme ja työympäristömme kehittämiseksi.

Lisätiedot tehtävästä:
Tuotantopäällikkö Heikki Kähkönen, 050 440 8227
Kunnossapitopäällikkö Heikki Soininen, 050 372 1042

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla rekry@kuhmo.eu 26.4.2024 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Kuhmo Oy on kansainvälisesti toimiva, Kuhmossa sijaitseva yksityinen sahayritys. Liikevaihtomme on 130 miljoonaa euroa vuodessa. Tuotamme vuosittain sahatavaraa noin 500 000 kuutiometriä. Työllistämme noin 160 henkilöä, jonka lisäksi yhteistyökumppaneidemme palveluksessa on yli 300 henkilöä. Käytämme tuotteisiimme pääasiassa kainuulaista raaka-ainetta noin 1 000 000 kuutiometriä vuodessa. Kotimaan lisäksi toimitamme tuotteitamme yli 30 eri vientimaahan. Toimimme kestävän metsätalouden periaatteiden mukaisesti – jalostamme kainuulaista puuta kannattavasti asiakkaidemme tarpeisiin luontoa kunnioittaen.